sâmbătă, 21 februarie 2009

Tricolorii au trecut aseara cu 3-0 de Luxemburg

"Mamaligiki" peste "kastraveti"

Albania a detonat bomba, remizand la Sofia.

Nationala de fotbal a Romaniei si-a facut numarul aseara, la Piatra-Neamt, si a invins fara emotii reprezentativa similara a statului Luxemburg, scor 3-0, in Grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Golurile au fost marcate de Mutu si Contra, care au impartit aceeasi camera de hotel sub Pietricica, si Marica.

Romania a primit aseara o nesperata mana de ajutor din partea Albaniei, care a remizat la Sofia, cu Bulgaria, scor 0-0. Asta-toamna, tricolorii s-au impus la Tirana, in fata Albaniei, scor 2-0, in timp
ce elevii lui Hristo Stoicikov au reusit o remiza in Romania, scor 2-2. In urma rezultatului de aseara, de la Sofia, Olanda si Romania au devenit favorite pentru calificarea la Euro 2008.

> Fotbalistii nationalei au predat cheile de la camere inainte de a ajunge la stadion, anuntand la receptie ce anume au consumat de la minibar. Daniel Niculae s-a atins de alune si de sticlele cu suc. „N-am baut nicio bere! Sunt toate la locul lor”, a tinut sa precizeze atacantul legitimat la AJ Auxerre.

> Prin orasul moldav a putut fi admirat ieri un suporter nemtean nastrusnic. Acesta si-a acoperit in intregime automobilul cu un urias steag tricolor, doar rotile ramanand vizibile. Respectivul se deplasa cu masina prin oras si, desi avea vizibilitate redusa, nu se sfia sa circule cu viteza!

> Bisnitarii si-au facut de cap nestingheriti prin Piatra-Neamt. Recordul „la negru” s-a atins cu o ora inainte de meci, cand un tichet era comercializat de „ciocolatii” cu de zece ori mai mult decat pretul oficial.

> Printre tricolori au fost ieri doi sarbatoriti. Rapidistul Dani Coman a implinit 28 de ani, si de la statia de amplificare i-a fost transmisa urarea: „Viata lunga si bani la punga”. La randul lui, Gabi Boldici, alias „Burta”, antrenorul cu portarii, a implinit 50 de ani.

> Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra-Neamt, l-a vizitat ieri-dimineata la hotel pe Mircea Sandu, seful FRF, iar dupa-amiaza l-a avut oaspete la stadion pe Dumitru Dragomir. Liderul LPF s-a declarat fascinat de ceea ce a vazut in curtea lui Stefan. „O sa aducem si Olanda la Piatra-Neamt. Nu conteaza daca vor sau nu olandezii, important e ca vrem noi!”, a anuntat, sigur pe el, „Pinalti”.

PROGRAM LIBER

Fotbalistii, la o cafea intr-un club de bowling

Fotbalistii echipei nationale s-au plimbat ieri- dimineata prin Mix Music Land, un parc de distractii din Piatra-Neamt care aduna la un loc stranduri, piste de skateboard, baruri, terenuri de tenis, volei si fotbal.

Cu ochii carpiti de somn, jucatorii s-au oprit direct in barul „Tequila”, local dotat cu pista de bowling si unde noaptea se produc trupe precum „Flamingo Boys and Girls”.

Jucatorii au baut sucuri si cafele, fiind solicitati de barmani sa se fotografieze cu ei. Langa autocarul nationalei au stationat tot timpul doua trasuri gata sa plece in cursa. Jucatorii n-au indraznit sa se urce in calesti, ci doar au admirat, in treacat, caii inhamati.

Pentru a nu fi deranjati de nimeni, jucatorii au solicitat ca, pe durata vizitei lor, parcul de distractii sa nu fie vizitat de niciun „muritor de rand”.

Fotbalistii au fost paziti de trei masini ale Jandarmeriei. Despre parcul de distractii se stie in Piatra-Neamt ca ar fi proprietatea lui „Axinte de la Vacanta Mare” si a baiatului lui Gheorghe Stefan-”Pinalti”.