sâmbătă, 2 februarie 2008

BLOCAT IN ARGENTINA


IMPAS Sunt sanse mici ca Miranda sa vina în locul lui Niculescu.

Pentru a suplini lipsa lui Claudiu Niculescu, dinamovistii s-au orientat catre piata sud-americana, dorindu-l insistent pe Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy.

Argentinianul are o detenta impresionanta si de-a lungul carierei a evoluat la cluburi celebre, precum Racing sau Independiente. Interesant este faptul ca jucatorul este detinut în coproprietate cu cei de la Godoy Cruz, club ce activeaza în liga a II-a argentiniana, si unde Miranda a evoluat pâna anul trecut. Oficialii din “Stefan cel Mare” au negociat cu reprezentantii lui Godoy, acestia fiind de acord sa renunte la fotbalist. Tranzactia se situa în jurul sumei de 800.000 de euro, banii urmând a fi împartiti în mod egal între Gimnasia si Godoy. Mai mult, Miranda îsi daduse acordul de a semna un contract pe cinci sezoane cu Dinamo, salariul fiind de aproximativ 120.000 de euro pe an.

Zilele trecute, tranzactia era aproape de a fi parafata, însa brusc sefii din “Groapa” s-au lovit de refuzul conducatorilor de la Gimnasia de Jujuy, care nu mai vor sa renunte la Miranda. Motivul? Reprezentantii clubului argentinian refuza sa-l lase sa plece pe Osvaldo, motivând ca atacantul de 23 de ani îi poate ajuta în evitarea luptei pentru retrogradare, formatia fiind pe locul 17 în campionat. Argentinienii nu sunt multumiti nici de cei 400.000 de euro cât le revin din vânzarea lui Miranda si vor sa obtina cel putin 600.000, bani pe care “câinii” nu sunt dispusi sa-i ofere.