sâmbătă, 16 februarie 2008

12 ZILE FARA EFORT!

Aceasta este perioada în care Miranda nu se va putea antrena în urma fracturii unuia dintre pometi. El va rata meciurile cu Ceahlaul si Mioveni.

Proaspat transferat la Dinamo, Osvaldo Miranda s-a accidentat la cel de-al doilea meci al sau în tricoul campioanei.

La un duel aerian, argentinianul s-a lovit cap în cap cu un fundas macedonean. In urma contactului, pometele stâng al vârfului a fost atins si a suferit un hematom puternic, sud-americanul fiind imediat transportat la spital pentru investigatii amanuntite. Doctorii turci au dat diagnosticul: Miranda a suferit o mica ruptura la pometele stâng. Ieri, jucatorul s-a întors în România împreuna cu delegatia ros-albilor. “E totul în regula, am o mica fractura, însa o sa fie bine. Nu stiu când voi juca, însa totul este asa cum trebuie”, a spus Osvaldo.

Chiar daca au trecut mai multe ore de la accidentul pe care l-a suferit, pe fata lui Miranda înca se putea vedea o umflatura pronuntata, în timp ce ochiul era vânat. Atacantului i s-a interzis sa faca orice fel de efort timp de 12 zile, astfel el va pierde partida cu Ceahlaul si aproape sigur si jocul din Cupa României cu Dacia Mioveni. Peste câteva zile, atunci când hematomul de pe obrazul lui Miranda se va vindeca, stafful medical al “câinilor” va lua în calcul achizitionarea unei masti de protectie pentru jucatorul sud-american, care sa-i permita sa intre pe teren fara sa riste o recidiva.